Tv tv tvii

Måndag kväll... Inget bra på tv... Vart har alla bra program tagit vägen? De kanske börjar senare... Jag tvingas se Myth Buster med min halvt sovande Erik, som bara vaknar till så fort jag byter kanal! Myth B är inte riktigt min grej... Men snart kanske Law and order börjar, om jag har tur ;-)

Trevlig kväll!!



Bröllop bröllop bröllop

Två bröllop är vi bjudna på i sommar! Visst är bröllop underbart kul!? Och dop med (ifall någon vill bjuda oss på det i sommar, blinkeblink ;-) Lindis & Henke).

Vi har fått äran att deltaga på min Eriks väns bröllop i Luleå, Anders & hans kära Katja. Det ska bli sååå kul och mysigt att semestra ett tag i vår stad Luleå!! Då får Lucke se var han bodde som liten knodd, tihi.

I augusti är det dax igen, denna gång med en hejdundrande bröllopsfest. Nu är det min barndomsvän, Frida och hennes man Daniel (som dessutom är Eriks barndomsvän) som slår till med en fest. Självaste vigseln är redan avklarad i smyg i Visby för exakt ett år sedan på festdagen, tihi.

På alla hjärtans dag i år gifte sig min lillebror, Isaac, och hans Anna. Det är nog det roligaste och fiiinaste bröllop jag varit på!! Lucas överraskade brudparet med att spela och sjunga en låt på bröllopsfesten! Det blev en av Isaacs favoriter, "Knocking on heavens door". Lucas gjorde succe! Han som lärt sig spela gitarr i smyg och bara spelat gitarr i ca en månad. Jättekul! Kika gärna på hela framträdandet på youtube, "Lucas live Obbola".

Vi ser hela familjen fram emot sommarens festligheter!



Lucas uppträder på bröllopsfesten i Obbola Folketshus
14 februari 2009



Givetvis så behövs även bilder på detta underbara vinterbrudpar!!



Fru & Herr Cruse
14 februari 2009





Anna & Isaac Cruse utanför Holmsunds Kyrka
Alla hjärtans dag 2009



Nu är det sommar och sol

och koskit i hagen!
Vilket härligt väder! Måste erkänna att jag är lite (lr ganska mycket) bränd ovanför bröstet... Idag hade jag och min sötaste vän Emmy tänkt sitta ute och stansa smycken. Hade varit sååå härligt! Tyvärr fick Emsy-Bemsy lite förhinder då hon blev utbeordrad på jobb... Så vi får ta det en annan dag!



Lucas sommaren 2008 i Vimmerby.

Hoppas ni alla har en underbar dag!!

Första Inlägget!

Jaha, då var det bloggdax då, hi hi. Jag är helt ny å färsk i bloggens värld... Men det ska bli kul! Jag kommer att lägga ut bilder på mina smycken som jag tillverkar och säljer, men även berätta om vad som händer i min och min familjs vardag.

Så jag vill börja med att hälsa Er välkomna till min tänkta "kreativa blogg"!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0